středa, 30. duben, 2008
Kategorie: Fotografie

Jedeme do Toskánska

Dnes k večeru vyrážíme spolu s kamarády z fotopiva (Ivan Anderle, Jirka Šebek, Michal Kvarda a Ondra Prosický) spolu s jedním hostujícím fotografem (Petr Pazour) pofotit něco z toskánské krajiny

Jsme rozděleni na dvě skupiny do svou aut a přes noc ze středy na čtvrtek, když se všechno podaří, se přemístíme k městečku San Quirico d´Orcia, které bude naším výchozím stanovištěm pro fotografické výpravy. Ve čtvrtek ráno bychom již měli fotit, snad bude světlo a počasí přát, předpovědi se různí, ale jedna nebo dvě dobré Toskánské fotografie budou stačit.

Toskánsko je opravdu krásná krajina. Na jaře by všechny kopce měly být šavnatě zelené, stromy sice již pravděpodobně nepokvetou, ale přesto se na fotografování v Toskánsku těším jako malé děcko. Nikdy jsem v této oblasti ještě nebyl, ale z mnohých skvělých fotografií si to umím představit a myslím, že mě krajina nezklame. Máme již vyhlídnutá nějaká velice fotogenická místa a při plánování nám dost pomohly jak google mapy, tak skvělý google earth. Snad se souřadnice ukáží jako správné a naše naládované gps nám k něčemu budou.

Tak tedy fotografii zdar a v neděli jsme zpátky.